Tabakspeciaalzaak
Prikkel uw reukzin

Van lichte sigaretten tot nostalgische tabakspijpen

Als liefhebbers van tabakspijpen weten wij het als geen ander: het roken van een pijp is een kunst. Logisch dus dat u de beste pijp in bezit wil hebben om echt te genieten van uw tabak. Daarom hebben wij een uitgebreid aanbod van bijzondere pijpen en sigaren. Wij zijn lid van de samenwerkende sigarenwinkeliers SHS COMPAENEN, wij voeren als huismerk de COMPAENEN rood (java tabak) en de COMPAENEN groen ( deli tabak ) met modellen van een grote corona tot een mini cigarillos.

tabakspeciaalzaak Maastricht

Gubbels tabakspijpen

Onze pijpen nemen wij af van de bekende Nederlandse leverancier Gubbels, die al bijna 150 jaar handgemaakte tabakspijpen vervaardigt. Door de liefde voor het vak zijn deze pijpen van hoogwaardige kwaliteit. Wij verkopen de Big Ben-pijp in onze tabakswinkel. De Big Ben-pijpen zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen, van klassieke tot moderne pijpen.

Liefde voor de pijp

Een pijp opsteken moet geleerd worden. De Big Ben-pijpen van Gubbels worden vaak gezien als ‘beginners’-pijpen doordat ze makkelijk zijn om op te steken en schoon te maken, maar ook doorgewinterdere pijprokers noemen vaak Big Ben-tabakspijpen als hun favoriete merk. De pijpen zijn standaard uitgerust met een 9mm filter die namelijk zorgt voor een optimale rook- en smaakbeleving. Door de verschillende designs van de pijpen – van nostalgisch tot modern – vindt u in onze tabakswinkel altijd de juiste pijp.

tabakswinkel
sigaren Maastricht

Onze sigarenmerken

Natuurlijk vergeten we ook de ‘gewone’ sigaren niet. Echte Cubaanse sigaren of degelijke sigaren van Nederlandse bodem: wij hebben ze in het assortiment. We verkopen de welbekende merken PGC Hajenius, De Olifant, Cohiba, Montecristo, Justus van Maurik, Oud Kampen, Balmoral, Agio, J Cortès en Jacob van Meer.


Ook hebben wij luxe sigaren die speciaal in een klimaatkast worden bewaard, zoals Zino Davidoff, Cufano, Calvano en Don Tomas. Op deze manier wordt de bijzondere smaak behouden en geniet u optimaal van uw favoriete merk tabak.

Een langer leven voor uw tabakspijp

De tabakspijpen van Gubbels zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan daarom lang mee. Voor de beginnende pijproker geven wij graag wat tips mee om uw pijp nog langer bij u te houden.

  • Maak uw pijp na elk gebruik aan de binnenkant helemaal schoon
  • Rook uw pijp volledig tot het einde op
  • Om de pijp aan de buitenkant schoon en stralend te houden maakt u hem geregeld met een brillendoekje schoon
  • Neem rustige halen om zo te zorgen voor een regelmatig brandende pijp 
sigaren